Serneke bygger fastighet med lägenheter i Helsingborg

Helsingborg kommer få ett nytt imponerande landmärke när Serneke och Slättsund går in i ett samarbete för ett byggprojekt värt cirka 180 miljoner kronor. Fastigheten som byggs blir ett 16-våningshus med totalt 87 lägenheter och en boyta på 11 000 kvadratmeter. Enligt arbetschefen på Serneke blir det en utmaning att bygga såpass mycket på höjden i förhållande till logistik och produktion. Projektet omtalas internt som Helsinborgs högsta punkt. Konsumenter har redan visat ett stort intresse för den nya fastigheten och de nya bostäderna som kommer färdigställas under hösten 2022-2023. Utsikten kommer bli fantastisk och läget är nära till naturen.

Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *