ICA utökar med fastighet i Västerås

ICA fastigheter blir större med ett nyförvärv av en fastighet för logistik i ny anläggning i Västerås. I mars köpte ICA logistikfastigheten på Saltängen 1 i sydvästra Västerås där livsmedelsjätten sedan tidigare är den enda hyresgästen. Saltängen Property Invest sålde för ett pris av 1,1 miljarder kronor. Köpet ligger helt i linje med ICAs nuvarande portfölj och anses vara ett viktigt strategiskt steg i rätt riktning. ICA äger sedan tidigare de angränsande fastigheterna som är obebyggda för tillfället. Om dessa skall göras om till logistik eller annan typ av bedrift för företaget är ännu oklart. Det blir en viktig tillgång till koncernen att ha en stor tillgång i Västerås kommun.

Läs mer här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *