Lyko öppnar nya kontor i samband med expansion

Skönhetsföretaget Lyko med stark digital närvaro tar klivet ut i Norden då de planera expansion till fyra olika marknader inom Europa. Vd Rickard Lyko uttalar sig om en stor potential för tilläxt i Tyskland, Österrike, Nederländerna och Polen. Totalt kommer det öppnas tre lokala kontor på platserna för att på bästa sätt kunna sköta kundsupport på ett effektivt och kostnadsförmånligt sätt. I starten blir det 10 personer ansatta fördelat på dessa tre kontor för att sköta kundtjänst och administrativa sysslor. Kontoren blir belägna i Berlin, Warsawa och Amsterdam. Däremot sker fortfarande distributionen av varor från Lykos lager hemma i Sverige.

Här kan du läsa mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *